Super Awesome CymaYusof
D'Owner!


Assalamualikum! Hi I'm Cyma Yusof. Welcome to My Super Awesome. Thank You. Make you Smile..Wink Wink ;)


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Komen juga diterima.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Credit



Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Terima Kasih Awak !




Salam Sejahtera serta Salam 1 Malaysia dan salam 1 blOgger...

Selamat malam semua...hari niyh hari Isnin bersamaan 26 March...maka suda seminggu birthday cyma berlalu..pantas kan masa berlalu..tapi walaupun birthday cyma da lepas semiggu..tp cyma tetap masih dapat hadiah agy tau..hahh
a..siap dapat dua hadiah agy tau hari niyh...*gembira rasa hati niyh* hahahah
Kebetulan pulak ada dua orang yang bagi hadiah kat cyma hari niyh...kedua-2 nyer cyma sayang sangat,kedua-2 nyer penting bg cyma...dan kedua-2 nya juga rapat dengan cyma...




Nak tahu ke...ape yang mereka bagi..hahaha...first hadiah dr Zaty Hanani ( BFF smpai mati ) hehehee...




Zaty : aku SUKA...Kura-2 yang comey niyh...aku kan sayang dan jaga kura-2 niyh keyh...cm aku sayang koe..hahhahhaha..time aku update blog niyh pun..kura-2 ade kat sebelah teman kan aku..niyh ha ? hahahaa...Mekaseh dear ~~


Dan yang kedua ialah... Lovely Crickets cyma lerh...hahaha...budak niyh buad susa-2 je..bg hadiah kat cymaa...BTW tengs ye~


abaikan wajah budak sengal kat atas ue...just fokus kat
jam saje..hahaha...


Awak : Tengs sangat ye..atas jam ue...keikhlasan awak atas pemberian jam ue terlihat jelas apabila awak bg jam ue...awak try nak balut hadiah ue..tp awak tak pndai..n just msuk kt kotak n just letak kat beg..sye tahu awak nak bg yang terbaik kat sye kan~Mekaseh key
h..susa-2 sebab saya...sye SUKA itu jam..!




dah alang-2 jupe..date sekali..hahhaa..niyh pic date
...*taleyh tigal*






cyma suka pic yang kat atas niyh...:))





Okeyh itu Saja... !

nampak kan ~ mereka sayang kn cyma..hahhaa...cyma pun sayang kan mereka jugekk ! hehehe...Mekaseh sangat ye...sayang kOrang lebih lerh...acc kat BUdAk Cengkerik tuhhh ! hahaha...


Terkoyak dan tercalar hadiah korang niyh...ibarat terguris dan terobek lerh hati korang tuhh..so,cyma akan jge hadiah niyh,ibarat cyma jge hati korang ye...:))