Super Awesome CymaYusof
D'Owner!


Assalamualikum! Hi I'm Cyma Yusof. Welcome to My Super Awesome. Thank You. Make you Smile..Wink Wink ;)


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Komen juga diterima.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Credit



Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Tips | Dia sayang kita atau tak erkk ?? |



:u:Salam Sejahtera,Salam 1 Malaysia Dan Salam 1 blOgger...:u:

Semalam bOla,Malaysia kalah terOk kOd dgn Jepun 4-0...walau ape pun..cyma
tetap sOkong Malaysia..
selamanya Harimau Malaya..yeahhh ~~~ hahahaha







Tapi cyma bukan na cter tentang bOla..cyma na bg tips tentang na kenal sama ada dia sayang kita atau pun tidak...kekadang ade pasangan yang sangsi dgn pasngan nyer
sendirik..dyeorang ta yakin sama ade buah hati dye tuh sayang dye atau ta ? Sme sperti dye sayang buah hati dye tuhh,..hehehe
sO,na thu..jOm kita kenal pasti sekarang...

Pertama
suda terang lagi bersuluh..si dia akan selalu saja contact kite ta kira pagi petang siang malam subuh..kalau korang je terhegeh-2 na contact dye...msti ade sesuatu yang ta kene..lagi satu..dia selalu bg alasan bizy je memanjang smpai ta sempat na mesej o call..makne nyer dye ta seberapa na layan kite..jika si dye memag suka kan kite mesti dye dapt luangkn mse dgn kita ta kira larh sebizy mner pun dye..

Kedua

si dia sanggup berkorban demi kita..ta kire larh..korban ape pun..tp awas bukan MARUAH DIRI ye...*agak-2 larh..hahaha..ce lha try pjam ape-2 dr dye..jika dye bg..mkner nyer dye ta syg kan kamu..dan ta sanggup biarkan kamu dlm kesusahan..

Ketiga

Si dye cemburu !! hahaha..base lha tuhh kan..cmburu kan tanda nya syg..tp jgn cemburu BUTA sudah lha ye..*danger bg perhubungan ( think positive suda lerh )dia cemburu niyh krn dia ta nak ade orang laen dlm hidup di dye..selaen korang..*sweet ape..hahahaa



sO,korang dah tahu kan..
lepas niyh ta ya lha sangsi-2 agy keyh..si dye memag menyayangi kamu..
enjoy your life..dont think about bnde yang remeh temeh..hahaha..


:33:SemOga berbahagia...:33: