Super Awesome CymaYusof
D'Owner!


Assalamualikum! Hi I'm Cyma Yusof. Welcome to My Super Awesome. Thank You. Make you Smile..Wink Wink ;)


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Komen juga diterima.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Credit



Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


SEGMEN | JOm Sertai Senarai blOg yang terhebat 2012 |

AssalammualaikOm & Salam 1 Malaysia. .

So,Cyma na jOin segmen niyh ! Mekaseh Wannie sebab tag Cyma. .

sO,niyh Banner nyer !




Niyh Syarat-Syarat Segmen nyer !

1. korang kena buad satu entry yang paling ringkas bertajuk SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 ! dan jangan lupa letak sekali banner segmen ni dan terus link kan ke blog mira .
2. Tag 3 orang kawan-kawan blogger korang dan pastikan diaorang tahu yang segmen ni dijalankan :) (nak tag lebih pun takpe .sebab .makin banyak link yang mira dapat masuk dalam bloglist tu ..makin ramai yang akan terjah blog korang kan )

3. Like gambar tak comel ni LIKE SINI dan LIKE SINI ( harap korang boleh tolong )

4. Follow blog MIRA & AZFA (tak follow mira pun takpe ,tapi WAJIB follow azfa okay ;)

5. Like Fan Page MIRA & AZFA (TAK WAJIB ya semua .atas kesudian masing2)



sO,niyh blOg yg Cyma tag !

Wafa

Naszierah

Arezayreen



Tarikh Tutup Segmen : 1 Februari bukan 1 Mac ye. .