Super Awesome CymaYusof
D'Owner!


Assalamualikum! Hi I'm Cyma Yusof. Welcome to My Super Awesome. Thank You. Make you Smile..Wink Wink ;)


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Komen juga diterima.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Credit



Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Jawapan bg sOalan Kurang Pandai. .


AssalammualaikOm & Salam 1 Malaysia. . .

Hari niyh pg-2 niyh cyma nak kOngsi ckit tips o care kOrang tOk jawab bg beberape sOaln yg kurang pndai takk pOn bhse sntifik nyer sOaln bOdo. .seperti dibawah..dan jawapan tOk anda jawab bg soaln seperti tuhh. .
jOm tegOOkk. .


1. Anda sedang berada di stesen bas dan rakan anda ternmpak anda smbil bertanya :
:60: Tunggu Bas ke ??
:65: Jawapan : Tak lha,aku tengah tugu kapal selam niyh.lmbat pula ary niyh ye. .

2. Anda sedang menulis surat dan rakan anda menegur :
:60: Aikk,tulis surat nmpak ??
:65: Jawapan : eh,yeke ?? aku takk perasan lha plak,tangan aku yg bergerak sendiri. .

3. Anda baru blik dr kerja,lalu jiran anda menyapa :
:60: baru blik kerja ke ??
:65: Jawapan : Tak lha,sye dr umah,nak pergi ke tmpat kerja lha niyh. .Officw sye dah pndah kt umh. .umah sye pula dah berpndah kt Office. .

4. Anda sedang menOntOn TV cerita melayu. .rakan anda dtg lalu bertanya :
:60: Eh,cerita melayu ke ??
:65: Jawapan : Bukan lha,niyh kan cerita OtrOmen tarO sedang berlawan dgn Raksasa dr planet X. .kOe tuggu kejap naty OtrOmen kuO lha tuhh. .

5. Anda sedang makn nasi. . dan org tegur :
:60: Makan nasi ke ?
:65:Jawapan : Mata kau Buta ke ?? kan aku tegah cuci pnggan niyh. .


:36: Begitu Saja lha,entry tOk ary niyh. .sO,laen kli jngan lha kite taye. .sOalan yg takk bijak. .jngan tunjuk kn ketidakkbijak an kite kpd org laen. .uat sOgan je babe ! :41:


sudah gaharu cendane pula. .suda thu uat-2 taye pula. .