Super Awesome CymaYusof
D'Owner!


Assalamualikum! Hi I'm Cyma Yusof. Welcome to My Super Awesome. Thank You. Make you Smile..Wink Wink ;)


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Komen juga diterima.
Click 'Hantar' sekali sahaja.CreditTemplate: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


| Cerita Kedai kOpi |

Assalammualaikum & Salam 1 Malaysia. . .Dngar lah wahai WANITA SELURUH DUNIA dan LELAKI IDAMAN malaya. .cerita ini hanyalah CERITA KEDAI KOPI tentang KISAH DONGENG. .yang sering terjadi kepada remaja lebih-2 lagi GADIS SEMASA. .cinta itu memang indah tidak dinafikan jugak CINTA HARUS DIMILIKI. .oleh setiap insan yang ada di alam ini. .

Bila start tentang cinta ini. .muncul lha cerita yang fantastik di alam maya. .AYAT-AYAT CINTA pun terkeluar dari sanubari seriap insan yang bercinta. katanya HATIMU MILIK KU kOnon. .hahaha. .lepas tuhh start lah RINDU SETENGAH MATI. .sehingga datang nya OMBAK RINDU. .melanda ke dalam hati. .ibarat mandi tak basah tidur tak lena. .makan tak kenyang katakan ! hahahaa. .pangilan nak kene KEKANDA ADINDA. .rOmantis katanya. .klasik ! wahhh !! penangan CINTA ARJUNA katanya. .

tapi ingat lha KALAU BERPACARAN tuhh. .jangan lah terlalu OBESESIKU sangat lah . .! janganlah percaya CINTA MUKA BUKU nie sangat. .lebih baek cari CINTA SEJATI yang lebih agung. .ape tak nya. .bercinta sakan katanya cinta SAMPAI MENUTUP MATA. .tup-2 mata tak tutup lagi sudah putus. .time tuhh timbul lah persOalan APA SALAH KU ? kenape cinta TERHENTI DISINI. . ?? sedihhhh kannn !!!

SAAT tuhh lha tak pasal-2 . .PATAH SERIBU hati nya. .nak BERIBU SESALAN pOn dah tak guna jugak kan ! Lepas tuhh mengharap SEDETIK LEBIH untuk disayangi oleh si dia. .akhir nya mejadi seorang yang PENAKUT dan menyimpan segala KISAH HATI yang sedihh dan duka lara itu. .bersama AWAN NANO. .untuk terjun ke SUNGAI LUI. .dengan harapan insan yang di tinggal kan itu akan KEMBALI SENYUM satu hari nanti. .

MANA OH MANA pergi nya iman kita. .KERANA CINTA kita sanggup buad begitu. .chOii !!! hahaha. .itu hanyalha CINTA KOSMIK. .bukan begitu untuk kita melupakan segalanya. .inil lha bahana bermain dengan KASANOVA. .kita perlu sedar bahawa WATAK si arjuna dan juga gadis. .sememangnya begitu. .ingin mendambakan CINTA TERAKHIR perlulah bersabar dalam mencari cinta itu yaw ! hati itu jangan lha terlalu RAPUH ketika ingin bercinta. .sesungguhnya itulah KARMA orang bercinta. . .. . .
p/s : ini hanya lha nasihat semata-2. .smile. .:)