Super Awesome CymaYusof
D'Owner!


Assalamualikum! Hi I'm Cyma Yusof. Welcome to My Super Awesome. Thank You. Make you Smile..Wink Wink ;)


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Komen juga diterima.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Credit



Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Tips buat assignment yg TERBAEK !

Assalammualaikum & Salam 1 Malaysia. .

Hari niyh cyma excited na uat assignment yg ckgu bagi tOk hOmewOrk time cuti cOla niyh. .banyakk sabO leyy na kne uat assignment niyh. .susa lha ckgu takk. .takk ade sape na bantu. .sO,smbil buat assignment cyma tuhh,cyma terfikir na shared kt kOrang tntang nak jadi kan assignment kOrang tuhh TERbaekkk di class. .haha. .



:36: First mesti lha titik beratkan tajOk right. .cOz ia mula-2 skali dlm na uat kOrang puye assigment tuhh ! lau takk ade tajOk. .bukan assignment kire nyer tuhh !. .tajOk niyh pnting tau kwn-2. .tajOk yg menarikk mmbuat kan kOrang puye assignment ramai yg na tegOk & bace. .cm nOvel lha jgak kn. .asal tajOk yg best jer. .msti kOrang ambik & terus beli . .tp lau tajOk ntah pe-2. .kOrang na ke beli,mmbaziaaakk je kan.lau beli tp cter takk best. .cm ue lha kire nyer. .

:36:Then,jika kOrang da diberi stucture nyer,niyh lebih mudah,sO. .kOrang kne lha fOllOw betOl-2. .ariel 12,double space. .& kalau dah bg layOut pOn. .kOrang kne lha fOllOw jgk. .tp lu takk ade kOrang kne lha ikOt yg standard. .walau pOn takk best. .tp niyh akn mmbantu mark kOrang. .lau kOrang uat kpale sndirikk. .autOmatic mark kOrang kne tOlak. .kan dah rugi. .Hati-2 ye kwn-2. .

:36:Dan kadang-2 ade yg kne uat assignment scare berKUMPULAN,teamwOrk lha kate kn. .haha. .yg niyh,kOrang kne lebih sabar ye. .kpale & pagai laen-2. citarasa pOn laen-2. .kOrang kne lha tunjukkan 1 teamwOrk kOrang tuhh yg TERbaekkk jgn lha ikOt kpale sendirikk je. .lngsOg takk degr pndpt org laen. .bile da mcm niyh. .silap-2 kOrang puye assignment tuhh hancur. .bagi bhagian ikOt kmampuan msing-2. .jika kOrang mmpu uat lebih uat lha kebih. .mklOm lha. .setiap mnusia tuhh ade kekurangan dan kelebihan nyer msing-2. .pe salh nyer kOrang bntu kwn-2 kOrag tuhh kan. .kn dpt pahala. .dan sebelOm na present kOrang kne practice agar naty takk kelam kabOt time present naty. .kan da malu. .

:36:bagi mempengaruhi assignment yg TERbaekk & kemas. .fOnt yg kOrang gune kan tuhh msti lha sme jer. .jgn kejap ariel kejap time,kejap 10 kejap 11. .alignment pOn takk baekk agk parah jgk tuhh ! wlau pOn isi da gempakk tp takOt lecture kOrang takk ade fell terus na bace. .

:36:Last niyh yg kOrang maybe biase buat. .cOpy paste keja org laen. .lau na cOpy pOn jgn lha cOpy bulat-2. .salah da tuhh kt sisi undang-2 bOley kene dakwa tau. .jika niat na ambil pndagan org laen bOley takk salh. .tp kOrang kne lah ubah ckit. .tp mkne nyer biar sme. .semakin byk rijukan smakin TERbaekk lha assignment kOrang. .silap-2 lecture pOn tersenyum je bile baca assignment kOrang yg mantap tuhh ! haha. .kan bgus jika mcm tuhh !

:47:pesanan cyma kat cniyh, ,jgn lha kje na uat assignment tuhh uat cm acuh takk acuh je. .
asal siap je. .lau bOley buat lha yg TERbaekk takk salh KAN. .
ingat lha kwn-2. .Sape yg usaha dia yg akn BERJAYA. .:30:

SELAMAT BUAT ASSIGNMENT kawn-2. .